Over mezelf

Het gezicht achter Magical Flower is Rianne Seuren.

 

Ze is gediplomeerd tot kaderfunctionaris in het bloemschikken en heeft daarnaast jarenlang  werkervaring opgedaan bij verschillende bloemisten.

 

Workshops geven, bloemwerk maken en brainstormen heeft een magische waarde, aldus Rianne.

De mensen hebben plezier tijdens het volgen van een workshop. De blijdschap van de mensen ervaren tijdens het creeëren van een eigen gemaakt bloemstuk is zo mooi! En als ze op het einde van de workshop naar alle tevredenheid met een eigen creatie naar huis gaan, is de workshop geslaagd!

 

Naast haar werkzaamheden in ' Magical Flower' werkt ze in de zorg.

 

Al met al is ze een veelzijdige-, leergierige en creatieve dame die graag haar kennis wil delen door het geven van workshops en het maken van bloemwerk.

 

Tijdens haar afstuderen in het bloemschikken, is ze geïnspireerd geraakt door  kunstenaar ' Carel Visser'. Ze vindt het de kunst om, net als hem, te proberen afvalmaterialen te hergebruiken.  Of een gebruiksvoorwerk in combinatie met natuurproducten te verwerken in ideeën voor haar workshops.

 

Het is de kunst om niet alleen een bloemstuk in elkaar te zetten, maar er ook een gedachtegang in te verwerken-, het origineel te houden, én met iets nieuws te blijven komen..

 

 

 


Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt