Privacy beleid

Ervaar de magie van bloemen en van de natuur..


* Ons atelier is open op afspraak

* Unieke boeketten droogbloemen van echte kwaliteit

* Levertijd binnen 3 werkdagen (Met uitzondering van piekperiodes Post.nl).       

* Veilig betalen via Ideal

* Levering door heel Nederland en België

 Versie 1, maart 2019

 

 

Privacy statement website, workshops en cursussen


Wie zijn wij?

 

Magical Flower is gevestigd in Uden aan de Cellostraat 1. Magical Flower maakt in hun atelier de meest verrassende bloemwerken in opdracht!

 

In opdracht maken wij persoonlijke:

 Abonnementen

Compleet Bruidswerk

Persoonlijk Bloemwerk

Leuke attenties

Gedachtenvol Rouwbloemwerk

Tevens verzorgen wij bloemschikworkshops in ons atelier én op locatie.

 

Magical Flower verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving waaronder de AVG. Magical Flower vindt de persoonlijke levenssfeer van haar klanten/ cursisten en bezoekers van de website belangrijk. Daarom gaat Magical Flower zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

 

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website, u zich inschrijft op één van onze workshop of cursus.

 

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor het organiseren van workshops en cursussen waar u zich voor aangemeld heeft of heeft aangegeven hierin geïnteresseerd te zijn.  Daarnaast verwerken wij uw gegevens voor eventuele levering van onze producten.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

De persoonsgegevens die wij verwerken voor workshops en cursussen bijeenkomsten en levering van de producten zijn hieronder vermeld. U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid en relevantie van de gegevens die u verstrekt.

  • NAW gegevens, bedrijfsgegevens, e-mail adres en andere contactgegevens;
  • IBAN voor de betaling

 

 

De persoonsgegevens worden uitsluitend gedeeld met de personen belast met het leveren van producten of het organiseren van de cursussen en workshops. Voor het organiseren van deze cursussen en workshops kan gebruik gemaakt worden van een extern bureau. Als er gebruik wordt gemaakt van een extern bureau. Daarnaast kan Magical Flowers  op basis van een gerechtelijk bevel of op grond van een wettelijke plicht uw persoonsgegevens aan derden ter beschikking stellen. Uw gegevens worden binnen Europa verwerkt.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

Voor de cursussen en workshops zullen wij uw gegevens vier weken na de eventuele evaluatie van de bijeenkomst verwijderen, tenzij er een nieuwe vervolgbijeenkomst wordt gepland of deze gegevens nodig zijn voor de administratieve afhandeling. In dat geval worden uw gegevens vier weken na de evaluatie van de laatste bijeenkomst vernietigd. Bij het aanmelden voor een bijeenkomst kan een andere bewaartermijn vermeld worden.

 

Rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens. Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Magical Flowers verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Magical Flower behandelt uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. U kunt uw schriftelijke verzoek sturen aan info@magical-flower.nl

Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Magical Flower omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy statement nog vragen neemt u dan contact op met Magical Flower via info@magical-flower.nl.

 

Gebruik van cookies

Magical Flower maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt of in de sessie van uw browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Alles over het gebruik van cookies door Magical Flower kunt u vinden in ons cookiebeleid.

 

Wijzigingen

Magical Flower behoudt zich het recht voor om deze privacy statement aan te passen. De meest actuele privacy statement is te vinden op www.magical-flower.nl.