Bloemschik Workshops Jaarplanning 2024

Omdat zowel onze cursisten én creatievelingen door heel NL en België ons steeds vaker de vraag stelden over toekomstige workshops, presenteren wij nu dan ook onze bloemschik workshops Jaarplanning. 😁

Het proces van het bedenken en ontwerpen van onze bloemschikworkshops kost tijd, maar is ook superleuk! Het uittekenen, functioneel maken en nadenken over dingen als, prijs, kwaliteit, niveau, haalbaar? Is het duurzaam, recyclen? Etc.

Inspiratie haalt onze bloemstylist Rianne uit de de natuur, de moestuin, de 20 jaar ervaring als bloemstylist-, het maken van verre reizen, en cultuur. 

Lavendel drogen | lavendel bloemen | gedroogde lavendel

Telkens willen we proberen om naast jaarlijkse trends, ook unieke workshops te laten vormgeven door de klant.  Dat maakt onze workshops juist uniek. Daarom geven we maar een maar een tipje van de sluier in onze jaarplanning van onze workshops in het najaar.

Kerstworkshop| kerst 2024|bloemschikken kerst| Personeelsuitje

Want het feit hoe iets gemaakt wordt, of hoe men bepaalde materialen kan vormen, of wat je nog meer met materialen kan doen?  Dat is juist de kunst bloemschikken en datgene wat men gaat leren tijdens het volgen van een bloemschik workshop. 😁💪🏻

En dat is waar we het voor doen! Magisch toch?!

Nieuwsgierig geworden naar onze jaarplanning? Klik dan hier: Bloemschik Workshops Jaarplanning

Fleurige Groet,

Rianne enTeam Magical Flower