Terugbetalingsbeleid

Wij betalen je alle gedane betalingen terug, inclusief eventuele verzendkosten die wij in rekening hebben gebracht voor het geretourneerde artikel, zonder uitstel maar toch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping hebt gemeld. Tenzij wij hebben aangeboden om het product zelf af te halen, wachten we met de terugbetaling tot het product is ontvangen of tot je hebt aangetoond dat het product is terug gezonden, afhankelijk welk tijdstip eerder valt. We gebruiken dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om de terugbetaling te doen, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Als je al hebt betaald, betalen we je terug:

  • Betaalmethoden zoals iDeal/Paypal/Mister Cash of achteraf betalen: binnen drie werkdagen;
  • Creditcard: binnen vijf werkdagen.

Bij annuleren:

Op het moment dat je annulering is verwerkt betalen we je terug. We sturen dan een mail ter bevestiging. Als je al betaald hebt, betalen we je terug:

  • Betaalmethoden zoals iDeal/Paypal/Mister Cash of achteraf betalen: binnen drie werkdagen;
  • Creditcard: binnen vijf werkdagen.

Bij verkeerd betalen:
Te veel betaalde bedragen storten we automatisch terug. Binnen 14 dagen staat het teveel betaalde bedrag op je rekening.

Wanneer wij een betaald bedrag niet kunnen koppelen aan een bestelling, storten we het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.