Wanneer bruidsboeket bestellen voor bruiloft? Vragen Bruidsbloemen

De vraag wanneer je het bruidsboeket moet bestellen voor jullie bruiloft wordt vaker aan ons gesteld. 

En daar geven wij het volgende antwoord op: Graag ruim van tevoren! Voor een grote bruiloft met veel bruidsbloemwerk, 3 maanden).

Waarom bij een grote bruiloft 3 maanden alvorens al bestellen??Team Magical Flower werkt kleinschalig, met een bloemstyliste die gespecialiseerd is in Bohemian bruidsbloemen. In verband met de exclusiviteit van het bruidswerk voor een grote bruiloft, de tijd die ervoor nodig is om het bloemwerk voor jullie te verzorgen en de eerdere aanvragen van bruidsparen die al gepland staan, vragen wij u ruim alvorens u bruiloft (3 maanden) datum de bruidsbloemen te bestellen. Indien u later bent, kunnen wij niet met zekerheid garanderen, dat wij de bloemen kunnen verzorgen. Bel, indien u later bent, altijd even, zodat wij onze planning kunnen inzien en dan overleggen we wat er mogelijk is.

Wij willen het klein vieren en kiezen enkel voor een bruidsboeket, wanneer moeten we dan bestellen? 1,5 maand alvorens de trouwdatum.

wanneer bruidsbloemen bestellen? | bruidsboeket online bestellen| hoe werkt het bruidsbloemen bestellen| waar kan ik bruidsboeket bestellen| droogbloemen bruidsboeket| flower cloud

Wij wonen niet in de buurt maar willen wel bruidsbloemen bij jullie bestellen wat nu? Geen probleem! Wij verzenden door heel Nederland en België onze bruidsbloemen. 

Gaan de bruidsbloemen niet stuk tijdens het verzenden??

De bruidsbloemen worden met extra zorg verpakt en op een wijze zodat ze niet kunnen verplaatsen tijdens het leveringsproces. Ook hier is bij nagedacht. En dit gaat goed. 

Hoe werkt het bestellen precies?

-Vieren jullie het klein en willen jullie enkel bruid accessoires of een bruidsboeket bestellen? Geef dan bij de bestelling door wanneer jullie trouwdatum plaatsvindt en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

-Hebben jullie grootse plannen voor jullie bruiloft waarbij jullie groots willen uitpakken? We plannen met jullie een persoonlijk (telefonisch of online) gesprek in, zodat we kunnen bespreken wat jullie wensen zijn en stellen aan de hand van dit gesprek sturen we per mail de offerte, incl. onze alg. voorwaarden en privacy beleid.

We gaan akkoord met de offerte en dan?

Wat leuk dat jullie voor ons hebben gekozen en akkoord gaan met de offerte! Wij reserveren plaats voor jullie in onze agenda. Een aantal maanden alvorens vragen wij in verband met de voorbereidingen en inkoop een aanbetaling uit te voeren. En gaan dan voor jullie aan de slag. Tijdens het ontwerp proces houden we jullie op de hoogte door middel van het sturen van foto's en filmpjes en maken alles klaar zodat jullie minstens een een week ( afhankelijk van wat jullie fijn vinden) alles voor jullie trouwdatum klaar hebben. Het leuke is dat dit met droogbloemen mogelijk is omdat de bloemen lang houdbaar zijn. (maanden tot jaren.  :)